} De beste hamburger van Tilburg! - Voor Tilburg

De beste hamburger van Tilburg!

De beste hamburger van Tilburg!

De beste hamburger van Tilburg!

Hamburgertest Voor Tilburg

Iedere dinsdagavond testen we een hamburger: de gewone, normale, klassieke hamburger. We bestellen er ook een portie friet bij. Indien mogelijk laten we het bezorgen, anders nemen we het mee. Samen gaan we als keurmeesters aan de slag en geven we de hamburger een punt. (Het gemiddelde van alle scores)

Ronde 1 : Worldburger

Uiteraard zijn we begonnen bij onze buren. Beter een goede buur dan een verre vriend. Maar is die buurman van ons wel zo goed? Netjes, schoon en opgeruimd, dat is hij zeker. Het zag er allemaal keurig verzorgd uit. De gezellige dames die aan het werk waren, waren erg enthousiast en enorm benieuwd naar de uitslag. "We gaan extra ons best doen!"

We hebben een 'Dutch Burger' menu besteld: Hamburger, friet en salade. Toppings: sla, ui, tomaat, kaas en ketchup.
Prijs: 6,99

Binnen 10 minuten werd het bezorgd. Dat is natuurlijk hartstikke snel en niet te verwachten van de andere partijen. Maar het maakte ons erg blij, we hadden inmiddels trek gekregen! Het werd in een papieren tasje bezorgd, milieuvriendelijk, daar houden we van! De hamburger was verpakt in aluminiumfolie én een hamburger-box. Niet erg milieuvriendelijk maar het zorgde er wel voor dat de hamburger goed warm bleef. Wat we misten bij de bezorging waren servetjes en bestek..

Het was een hard, warm broodje en flink van formaat. Het had wel iets weg van een Italiaanse bol. De rauwkost was nog lekker fris, er zat voldoende saus op de hamburger. De burger zelf was warm, sappig en paste goed op het broodje. Hij was wel wat aan de dunne kant. Dit laatste was ook de reden dat je de burger niet heel goed proefde. Het was meer de saus, rauwkost en het broodje wat we proefden. Daarnaast was de burger ook wat flauw van smaak. Maar in het geheel wel smakelijk!

De frietjes waren heerlijk. Mooi goudbruin gebakken, knapperig van buiten en zacht van binnen. Het was een grote portie. We hadden geen saus besteld maar er zat toch een cupje mayonaise bij.

Helaas waren ze de salade vergeten. Dat was jammer.

En toen was het tijd om te beoordelen. Daarin was het oordeel unaniem. Wel smakelijk, maar niet heel erg bijzonder. De portie was meer dan voldoende, zelfs te veel.

SCORE: 6