} De beste hamburger van Tilburg! - Voor Tilburg

De beste hamburger van Tilburg!

De beste hamburger van Tilburg!

De beste hamburger van Tilburg!

Hamburgertest Voor Tilburg

Iedere dinsdagavond testen we een hamburger: de gewone, normale, klassieke hamburger. We bestellen er ook een portie friet bij. Indien mogelijk laten we het bezorgen, anders nemen we het mee. Samen gaan we als keurmeesters aan de slag en geven we de hamburger een punt. (Het gemiddelde van alle scores)

Ronde 2 : Burger King

Deze keer zijn we de straat overgestoken naar onze overburen. Bij binnenkomst bleven we al bijna aan de vloer vastplakken. Rondom de frisautomaten was het een grote kliederzooi. Daarnaast zag het er rommelig uit. Vieze tafeltjes, scheef meubilair en een een hoge stapel gebruikte dienblaadjes. De dame die ons hielp was wel ontzettend vriendelijk en zag er netjes en verzorgd uit.

We hebben een medium 'Whopper' menu besteld: Hamburger, friet en frisdrank. Toppings: sla, ui, tomaat, augurk, romige mayonaise en ketchup. Prijs: €6,95

Binnen een paar minuten was het klaar. De frisdrank mag je zelf vullen, de keuze is reuze! Regular, Light, Zero.. het is er allemaal! De bestelling werd in een papieren tasje meegegeven. De Whopper-, frites- en frisdrankverpakking konden gescheiden worden in de plastic- en papierbak. Milieubewust, top! Helaas zaten er geen servetjes in de tas, die heb je toch echt wel nodig bij een Whopper..

Het sesambroodje was geroosterd. De rauwkost was (net als het broodje) lekker vers. Er zat wel voldoende saus op de Whopper maar helaas waren ze de ketchup vergeten. De burger was mals, warm en had een goed dikte. Bij iedere hap proefde je de burger, heerlijk! Alle ingrediënten samen maakten een zeer smakelijk hamburger.

De frietjes waren goudbruin en krokant gebakken maar wel enorm zout. De portie was vrij klein. Voor mayonaise of ketchup moet je bijbetalen: €0,65

En toen was het tijd om te beoordelen. Iedereen was enthousiast en dat blijkt ook wel uit de score!!

SCORE: 7,3