} De beste hamburger van Tilburg! - Voor Tilburg

De beste hamburger van Tilburg!

De beste hamburger van Tilburg!

De beste hamburger van Tilburg!

Hamburgertest Voor Tilburg

Iedere dinsdagavond testen we een hamburger: de gewone, normale, klassieke hamburger. We bestellen er ook een portie friet bij. Indien mogelijk laten we het bezorgen, anders nemen we het mee. Samen gaan we als keurmeesters aan de slag en geven we de hamburger een punt. (Het gemiddelde van alle scores)

Ronde 3 : Burger Business

Vanwege de tropische temperatuur op ons kantoor hadden we besloten om bij iemand thuis in de tuin te gaan zitten. Daar was geen burgerrestaurant in de buurt dus bestellen maar!! We kozen voor Burger Business. We hadden er al veel goede verhalen over gehoord dus de verwachtingen lagen hoog!

We hebben een 'Classic' menu besteld: Hamburger, friet en frisdrank. Toppings: sla, ui, tomaat, augurk en ketchup.
Prijs: €9,45

Het duurde behoorlijk lang voordat de bezorger, een verzorgde en vriendelijke jongen, op de stoep stond. We hebben ruim 50 minuten moeten wachten. Inmiddels hadden we goede trek en maakten de tas snel open! We waren verrast door de presentatie. De verpakking ziet er heel netjes uit, tot in de puntjes verzorgd. Alles in papier en/of karton, milieubewust, helemaal goed! En.... er zaten servetjes bij! De eerste van de 3 waarbij dit het geval is, super fijn!

Het brioche-broodje zag er geweldig en erg smakelijk uit! Mooi bruin met een glanzende laag. Het had een stevige bite maar was toch wel erg droog. Dat was een onverwachte teleurstelling. De rauwkost was vers en knapperig. De saus was precies voldoende, mooie balans met de rest van de ingrediënten. De burger smaakte ronduit heerlijk! Vers rundvlees van de grill, sappig en mals.

De frietjes waren taai en lauw. Ook zat er een vreemde kruidenmix overheen, niemand vond het lekker. Jammer want het past echt niet bij de presentatie en de smaak van de burger.. De portie was ruim voldoende. Voor mayonaise of ketchup moet je bijbetalen: €0,50

En toen was het tijd om te beoordelen. We waren matig enthousiast.. Dat komt terug in de score van deze week, een matige voldoende.

SCORE: 6,5

efewfewfewafewfewfef