} Ivan Otten - Voor Tilburg

Ivan Otten #1

Ivan Otten #1

image.title

Mijn naam is Ivan Otten, 44 jaar, trotse vader van een zoon van 7 in co-ouderschap en al jaren betrokken bij Voor Tilburg.

Met mijn initiatief NettoLeven heb ik tientallen gezinnen succesvol mogen ondersteunen naar een schuldenvrij bestaan en zelfredzaamheid. Niet focussen op dure systemen en formulieren, maar terug naar de basis. Beginnen met luisteren. We gaan samen met de inwoners van de Gemeente Tilburg aan de slag zodat ze weer de energie voelen om het op eigen kracht te kunnen. Met dit initiatief heb ik gezien dat veel systemen vast zitten in een web van regels en protocollen waar de mensen met een hulpvraag geen baat bij hebben. Niet op basis van controle en wantrouwen willen opereren, maar vanuit vertrouwen!

Voor Tilburg heeft, ook in de afgelopen vier jaar, vaak laten zien dat de oplossing vaak niet ingewikkeld hoeft te zijn om mensen weer te laten participeren. Vanuit de samenleving zien we waar inwoners behoefte aan hebben en ik ga me hier de komende jaren keihard voor maken met een Voor Tilburg dat sterker richting de verkiezingen gaat dan ooit eerder!

Hopelijk tot snel!

Niet op basis van controle en wantrouwen willen opereren, maar vanuit vertrouwen!
image.title