} Jan van Dongen - Voor Tilburg

Jan van Dongen #3

Jan van Dongen #3

image.title

Mijn naam is Jan van Dongen, ik ben geboren in Eindhoven en woon sinds 1989 in Tilburg. In de afgelopen jaren heb ik verschillende werkzaamheden gehad. Ik heb 20 jaar rijonderricht gegeven in de breedste zin. Daarna heb ik 15 jaar lang een assurantiekantoor gerund. Mijn grote hobby is sport. Ik beoefen zelf verschillende sporten: Krachttraining, Krav Maga, Eskrima en Kung Fu en ben lid van een schietclub.

In 2016 ben ik in contact gekomen met `Voor Tilburg` en al snel was ik daar aangesteld als Commissielid in de Gemeenteraad. Dit heeft mij enthousiast gemaakt om hiermee verder te gaan. Mijn interesses liggen natuurlijk bij Sport en Verkeer. Ik wil me daarom ook inzetten voor een veilig klimaat binnen Tilburg.

Veiligheid is een belangrijk punt binnen Voor Tilburg. Er wordt veel gesproken over dit punt binnen de politiek maar er komen weinig concrete acties uit voort. Voor Tilburg heeft een duidelijke kijk op deze problematiek en wil zich hier dan ook voor inzetten. Dit geldt in de breedste zin, van verkeer tot de openbare ruimtes. Een veilig Tilburg willen we allemaal en dat willen we graag samen met jou oplossen!

Een veilig Tilburg willen we allemaal!
image.title
image.title